Saloane Nunti Bucuresti

Echipa Niko Palace sarbatoreste dragostea prin atentie la detalii si va pune la dispozitie saloane nunti Bucuresti cu interioare moderne si locatii centrale, unde puteti regasi o atmosfera unica, eleganta! V-ati hotarat sa va casatoriti dupa cea mai frumoasa cerere in casatorie din cate exista sau pur si simplu v-ati hotarat ca a venit vremea sa va intemeiati o familie, totul este romantic, este frumos, dar nu trebuie sa uitati ca nunta implica mai multe lucruri, nu numai dragoste si fluturasi in stomac, iar una dintre cele mai importante alegeri este cea a salonului de nunta.

Personalul nostru va sta la dispozitie cu resurse valoroase de idei, intelegere a dorintelor si orientare spre a va crea evenimentul asa cum visati. In aceste saloane nunti Bucuresti ale Niko Palace puteti alege detaliile de fundal astfel incat sa va puteti bucura de ziua dumneavoastra speciala. Scopul nostru este sa va oferim saloane nunti Bucuresti de prima clasa indiferent daca nunta dumneavoastra este una in stil contemporan, clasica sau extravaganta, noi suntem aici pentru a va face visele sa devina realitate.

saloane nunti bucuresti

saloane nunti bucuresti

Sa fie oare salonul de nunta cheia succesului evenimentului dumneavoastra si totodata elementul in jurul caruia graviteaza toate sperantele celor doi indragostiti, viitori miri? Raspunsul nostru este DA! Noi stim ca nu se poate crea o nunta de vis fara un local pe masura dorintelor! Pentru o atmosfera minunanta e nevoie de un ansamblu, iar echipa Niko Palace detine saloane nunti Bucuresti special create pentru a se adapta cerintelor dumneavoastra cele mai exigente! Locul in care va organizati nunta cantareste foarte mult in ecuatia unei nunti ca in filme: trebuie sa aveti la dispozitie spatiu suficient pe care sa il organizati dupa bunul plac.

Cu alte cuvinte, am putea spune ca salonul pentru nunta este precum materia prima pe care o modelezi si o transformi conform ideilor proprii astfel incat la final, sa aveti parte de o nunta asa cum doriti! Dintr-o multitudine de oferte de saloane nunti Bucuresti noi va garantam succesul evenimentului dumneavoastra deoarece punem accent pe detalii si consideram casatoria un pas esential al unui cuplu care doreste sa formeze o familie, iar acest pas necesita o pregatire in prealabil, iar aceasta include si gasirea unui salon de nunta perfect adaptat stilului si bugetului dumneavoastra.

O nunta reusita se pregateste din timp, de aceea Niko Palace va pune la dispozitie zile si ore in care puteti face programari pentru vizionarea celor mai elegante saloane nunti Bucuresti in urma carora puteti decide care salon de nunta vi se potriveste cel mai bine. Fiecare mireasa isi doreste o nunta perfecta iar noi din experienta stim ca evenimentul sau depinde si de noi, de aceea oferim saloane nunti Bucuresti pentru toate bugetele si care sa se potriveasca ideilor si temelor dorite. Organizarea unei nunti poate fi solicitanta de aceea noi propunem vizionarea si alegerea unui salon de nunta din timp pentru a va asigura ca evenimentul dumneavoastra va avea loc intr-o locatie de vis. Va rugam sa nu ezitati sa luati legatura cu noi prin formularul de cere informatii sau prin telefon pentru orice informative, programare sau vizionare a acestor saloane de nunti in Bucuresti!

4 LOCATII si 9 SALOANE by NIKO PALACE

Niko Palace
DIVINE

Locatia Niko Palace Divine dispune de 3 saloane pentru nunti si alte evenimente in zona Obor:

Niko Palace BALLROOM

Locatia Niko Palace Ballroom dispune de 3 saloane in zona Iancului:

Niko Palace
GARDEN

Locatia Niko Palace GARDEN dispune de 1 CORT DE LUX. WEDDING TENT by Niko Palace in zona Jilava, Ilfov.

Niko Palace
LUXURY

Locatia Niko Palace Luxury dispune de 2 saloane pentru nunti si alte evenimente in zona Unirii:

TOP
0
Conectare
Va rugam asteptati...
TRIMITE

Ne cerem scuze , dar momentan nu suntem online.

Ne puteti lasa un mesaj si va vom contacta in cel mai scurt timp.

Numele
Email
* Telefon
* Mesajul
Niko Palace

Buna ziua,

* Cu ce va putem ajuta?
Suntem Online!
Feedback

Scriene daca ati fost multumit de asistenta pe care va oferita operatorul nostru.

Cum a decurs conversatia?
 
re-abolish slavery