Cort Nunti Bucuresti

Daca sunteti printre acele cupluri care isi doresc o nunta in aer liber, trebuie sa aveti un plan de urgenta in caz de ploaie, caldura, vant sau alte elemente naturale. Toti acesti factori pot afecta ceremonia in aer liber sau de receptie. Singurul lucru pe care un cuplu nu il poate planifica in ziua nuntii lor este vremea. Din fericire, exista o solutie care nu mai face din acest lucru o grija- cort nunti Bucuresti! Cu o varietate de diferite tipuri si stiluri, nu a fost niciodata mai usor ca un cort nunti Bucuresti sa fie personalizat dupa gusturile dumneavoastra. Un cort este decorul perfect pentru o ceremonie de nunta romantica si receptie.

Niko Palace ofera cel mai bun cort nunti Bucuresti, pentru a va crea un spatiu cu adevarat elegant și deosebit pentru ziua cea mare. Cand vine vorba de aspect, va puteti uimi invitatii cu un tip complex de cort nunti Bucuresti, spre deosebire de cele clasice doar cu o singura structura. Acest cort nunti Bucuresti poate avea captuseli albe, plate pentru un aspect proaspat si contemporan, precum si o varietate de optiuni de iluminat.In esenta, daca va ganditi la locuri in aer liber pentru a va organiza cel mai important eveniment din viata dumneavoastra si nu puteti controla factorul vreme rea la data nuntii, inchirierea unui cort nunti Bucuresti ar trebui sa fie catalogata ca prioritate pe lista de organizare a nuntii.

Exista mai multe stiluri de corturi disponibile pentru inchiriere, dar cele mai populare sunt corturile cadru si corturi pol. Exista mai multe considerente principale care trebuie luate in considerare atunci cand este vorba despre ce tip de cort inchiriati - spatiu logistic, estetica, si (desigur) buget. Exista multe de optiuni de iluminat disponibile, de la lumini bistro insirate peste tavan pentru felinare, la sclipire de lumini, si chiar pana la luminile montate pe cutie, tavan sau lumini de teatru ca cele pentru scena.

Deci, acum ca v-ati decis ca doriti sa aveti o nunta eleganta in aer liber, primul lucru pe care trebuie sa il decideti este ce tip de cort doriti. Cu o multime de optiuni de personalizare: iluminat, protectie impotriva intemperiilor, si stiluri de structura, aceste corturi sunt modul perfect pentru a aduce tot confortul interioarelor direct la nunta dumneavoastra in aer liber. Si doar pentru ca alegeti un cort, nu inseamna ca sunteti limitat la un decor de nunta.

Avantajele optarii pentru o nunta la cort sunt numeroase: adaptarea spatiului se poate face dupa gusturile si dorintele dumneavoastra (posibilitati nelimitate de amenajare: culori, aranjamente si elemente decorative, sisteme si montaje de iluminare, tematici variate dupa gustul fiecaruia: elegant, modern, traditional, vienez, medieval, parizian etc); va puteti bucura alaturi de invitati intr-un cadru natural; o sa aveti o nunta originala si romantica in aer liber, etc.

Echipa Niko Palace ofera consiliere in organizarea evenimentului. Personalul calificat si creativ, cu o mare experienta in organizarea de evenimente va sta la dispozitie pentru a va oferi cea mai frumoasa experienta si cele mai bune conditii de distractie si relaxare la nunta dumneavoastra.

CORT NUNTI BUCURESTI

150 - 350

CAPACITATE INVITATI

60 +

LOCURI DE PARCARE

CORT NUNTI BUCURESTI

GALERIE IMAGINI CORT

CONTACT DIRECT CORT DE NUNTI

Niko Palace GARDEN

Locatia Niko Palace GARDEN dispune de 2 corturi si un salon cu terasa in aer liber:

Sos. Giurgiului, nr. 302-304 ,Jilava, Ilfov

Ore de vizionare: Luni-Duminica: 10:00-20:30

Telefon asistent manager: 0733 809 000

TOP
0
Conectare
Va rugam asteptati...
TRIMITE

Ne cerem scuze , dar momentan nu suntem online.

Ne puteti lasa un mesaj si va vom contacta in cel mai scurt timp.

Numele
Email
* Telefon
* Mesajul
Niko Palace

Buna ziua,

* Cu ce va putem ajuta?
Suntem Online!
Feedback

Scriene daca ati fost multumit de asistenta pe care va oferita operatorul nostru.

Cum a decurs conversatia?