Produsele sunt livrate in Bucuresti si Ilfov, prin companii de curierat rapid sau prin solutiile proprii de transport, incepand cu 21 Decembrie. Ultima comanda este posibila pe 20 Decembrie la orele 24:00. Livrarea se face in perioada 21 – 24 Decembrie, de la confirmarea telefonică / e-mail, pentru orice localitate. Termenul poate fi modificat în funcție de disponibilitatea stocului sau de condițiile care împiedică activitatea curierilor, anunțate de firma de curierat cu care N.P BRAND TEAM S.R.L. colaborează.

Costul de expediere poate varia în funcție de destinație, greutate și dimensiunea coletului. Tarifele de transport sunt stabilite de companiile de curierat și pot fi achitate ca suma totală a coletului la primire.
N.P BRAND TEAM S.R.L. nu este beneficiarul costurilor de transport.
Plata produselor
1. Rambursare, la livrarea coletului de către curier.
2. Prin intermediul procesorului de plată (Netopia Mobil Pay).
Politica de returnare
Produsele fiind de natura comestibila si perisabila, se recomanda verificarea lor in momentul predarii, returnarea lor nefiind posibila ulterior.
Drepturi de autor
Conținutul site-ului www.nikopalace.com este proprietatea N.P BRAND TEAM S.R.L. și este protejat conform Legii dreptului de autor și a legilor privind dreptul de proprietate intelectuală și industrială. Utilizarea fără acordul scris al N.P BRAND TEAM S.R.L. a oricăror elemente de pe site se pedepsește conform legilor în vigoare.
Datele personale ale cumpărătorilor pot fi transmise autorităților de aplicare a legii în urma unei cereri