Calca si "Tu" pe covorul rosu al salonului Antique!

Accentele retro ale salonului sunt caracteristice persoanelor romantice care tanjesc dupa o atmosfera prietenoasa , calda, colorata ,o atmosfera eleganta, purtand enigmatic si evocator patima timpului pentru a accentua savoarea lucrurilor care raman. Decorul interior al salonului fascineaza prin rafinament ,calitate si simplitate! Pardosela din piatra naturala,mobilier din lemn masiv ,toalete cu lavoare din marmura si robineti din broz ,toate acestea aduc un plus de savoare si personalitate creand un spatiu cald si primitor pentru evenimentele dumneavoastra!

Niko Palace ofera cel mai bun salon nunti Antique, pentru a va crea un spatiu cu adevarat elegant și deosebit pentru ziua cea mare. Cand vine vorba de aspect, va puteti uimi invitatii cu un tip complex de cort nunti Bucuresti, spre deosebire de cele clasice doar cu o singura structura. Acest salon poate avea captuseli albe, plate pentru un aspect proaspat si contemporan, precum si o varietate de optiuni de iluminat.In esenta, daca va ganditi la locuri in aer liber pentru a va organiza cel mai important eveniment din viata dumneavoastra si nu puteti controla factorul vreme rea la data nuntii, inchirierea unui salon cu terasa in aer liber ar trebui sa fie catalogata ca prioritate pe lista de organizare a nuntii.

Exista mai multe considerente principale care trebuie luate in considerare atunci cand este vorba despre ce tip de salon nunti inchiriati - spatiu logistic, estetica, si (desigur) buget. Exista multe de optiuni de iluminat disponibile, de la lumini bistro insirate peste tavan pentru felinare, la sclipire de lumini, si chiar pana la luminile montate pe cutie, tavan sau lumini de teatru ca cele pentru scena.

Deci, acum ca v-ati decis ca doriti sa aveti o nunta eleganta in aer liber, primul lucru pe care trebuie sa il decideti este ce tip de salon doriti. Cu o multime de optiuni de personalizare: iluminat, protectie impotriva intemperiilor, si stiluri de structura, aceste corturi sunt modul perfect pentru a aduce tot confortul interioarelor direct la nunta dumneavoastra in aer liber. Si doar pentru ca alegeti Niko Palace, nu inseamna ca sunteti limitat la un decor de nunta.

Avantajele optarii pentru o nunta cu terasa in aer liber sunt numeroase: adaptarea spatiului se poate face dupa gusturile si dorintele dumneavoastra (posibilitati nelimitate de amenajare: culori, aranjamente si elemente decorative, sisteme si montaje de iluminare, tematici variate dupa gustul fiecaruia: elegant, modern, traditional, vienez, medieval, parizian etc); va puteti bucura alaturi de invitati intr-un cadru natural; o sa aveti o nunta originala si romantica in aer liber, etc.

Echipa Niko Palace ofera consiliere in organizarea evenimentului. Personalul calificat si creativ, cu o mare experienta in organizarea de evenimente va sta la dispozitie pentru a va oferi cea mai frumoasa experienta si cele mai bune conditii de distractie si relaxare la nunta dumneavoastra.

SALON NUNTI BUCURESTI ANTIQUE

Dispune de o terasa in aer liber.

70 - 120

CAPACITATE INVITATI

+ 70 - 150

TERASA CU PERGOLA

AC

AER CONDITIONAT

60 +

LOCURI DE PARCARE

SALON NUNTI BUCURESTI ANTIQUE

GALERIE IMAGINI SALON ANTIQUE

CONTACT DIRECT SALON ANTIQUE

Niko Palace GARDEN

Locatia Niko Palace GARDEN dispune de 2 corturi si un salon cu terasa in aer liber:

Sos. Giurgiului, nr. 302-304 ,Jilava, Ilfov

Ore de vizionare: Luni-Duminica: 10:00-20:30

Telefon asistent manager: 0733 809 000

TOP
0
Conectare
Va rugam asteptati...
TRIMITE

Ne cerem scuze , dar momentan nu suntem online.

Ne puteti lasa un mesaj si va vom contacta in cel mai scurt timp.

Numele
Email
* Telefon
* Mesajul
Niko Palace

Buna ziua,

* Cu ce va putem ajuta?
Suntem Online!
Feedback

Scriene daca ati fost multumit de asistenta pe care va oferita operatorul nostru.

Cum a decurs conversatia?