Salon Nunti Bucuresti Carneol

Stilul, eleganta, promptitudinea, precum si armonia perfecta a locatiei dau o nota de intimitate si relaxare evenimentului organizat la salon nunti Bucuresti Carneol. Salon nunti Bucuresti Carneol este locul perfect pentru organizarea evenimentului dumneavoastra, impartirea spatiului locatiei, promptitudinea personalului, precum si deschiderea catre dialog privind organizarea sau orice alta solicitare a clientilor nostri sunt garantiile calitatii si a succesului!

De altfel, ambianta exceptionala a saloanelor noastre de evenimente si solida experienta a membrilor echipei noastre specializate in banketing, joaca un rol important in a face cea mai importanta zi din viata dumneavoastra in una de mare succes, o zi cu adevarat memorabila. Salon nunta Bucuresti Carneol este alegerea perfecta pentru cei care isi doresc o altfel de nunta, eleganta, exclusivista, cu stil si rafinament, un loc special creat pentru nunti, cu toate facilitatile necesare atat mirilor, cat si invitatilor lor.

Calitatea, diversitatea, decoratiunile interioare si ambianta deosebita vor face din acest salon Carneol este locul ideal pentru nunta dumneavoastra, nunta la care sunteti actorii principali. Cand vine vorba de nunta, acel moment de neuitat in care magia se impleteste cu emotia, suntem constienti ca fiecare detaliu, cat de mic, conteaza iar noi suntem atenti la detalii.

Este nunta dumneavoastra: visurile dumneavoastra, sperantele dumneavoastra , stilul dumneavoastra, toate combinate intr-un eveniment spectaculos. Vreti sa va relaxati si sa va simtiti bine cu oamenii pe care ii iubiti si pe care i-ati ales sa va fie alaturi in aceasta zi speciala? Atunci alegeti cu incredere salon nunti Bucuresti Carneol si nu o sa fiti dezamagiti! Noi dam sens stilului, elegantei si rafinamentului prin locatii superbe pentru desfasurarea evenimentului dumneavoastra.

Grija dumneavoastra in legatura cu salonul de nunta nu trebuie sa mai existe deoarece noi va punem la dispozitie salon nunta Carneol de prima clasa si ne ocupam cu responsabilitatea si profesionalismul ce ne caracterizeaza si ne ofera pozitia de lider in domeniu de evenimentul deosebit din viata dumneavoastra. Noi stim cat este de important pentru fiecare dintre noi ca atunci cand suntem in fata unui eveniment unic in viata noastra, sa ne putem baza pe oameni care sa transpuna visul nostru in realitate. Spuneti-ne dorintele dumneavoastra si fiti siguri ca vom face totul pentru realizarea lor in cadrul salonului de nunta Carneol!

Tot ceea ce facem vine din pasiune, iar asta ne ajuta sa dam tot ce este mai bun pentru ca dumneavoastra, cei care apelati la saloanele noastre sa fiti pe deplin multumiti, si asta conteaza cel mai mult pentru noi. Pentru echipa Niko Palace niciun detaliu nu este prea mic, de aceea oferim clientilor nostri optiuni pentru toate bugetele. Noi avem grija ca locatia nuntii dumneavoastra sa fie perfecta asa cum v-ati dorit-o dintotdeauna!

Zambiti, fiti fericiti, ganditi-va la ce viitor frumos va asteapta si lasati in grija Niko Palace Ballroom Bucuresti locatia ideala evenimentului dumneavoastra. Contactati-ne pentru salon nunta Bucuresti Carneol si impreuna o sa planificam aceasta zi speciala astfel incat sa ramana in amintirea dumneavoastra si a oaspeţilor dumneavoastra pentru totdeauna!

SALON NUNTI BUCURESTI CARNEOL

80 - 150

CAPACITATE INVITATI

30 +

LOCURI DE PARCARE

AER

CONDITIONAT

SALON NUNTI BUCURESTI CARNEOL

GALERIE IMAGINI SALON CARNEOL

CONTACT DIRECT SALON CARNEOL

Niko Palace BALLROOM

Locatia Niko Palace Ballroom dispune de 3 saloane:

Aleea Hobita, nr. 1, sector 2, Bucuresti

Ore de vizionare: Luni-Duminica: 10:00-20:30

Telefon asistent manager: 0371 327 992

TOP
0
Conectare
Va rugam asteptati...
TRIMITE

Ne cerem scuze , dar momentan nu suntem online.

Ne puteti lasa un mesaj si va vom contacta in cel mai scurt timp.

Numele
Email
* Telefon
* Mesajul
Niko Palace

Buna ziua,

* Cu ce va putem ajuta?
Suntem Online!
Feedback

Scriene daca ati fost multumit de asistenta pe care va oferita operatorul nostru.

Cum a decurs conversatia?